Sauna cu ozon

Descriere

Sauna cu ozon functioneaza practic ca o camera cu aburi de ozon, construita de compania HOCATT ca o capsula in care capul pacientului ramane afara (ozonul nu se inhaleaza). Dispozitivul este de ultima generatie si are efecte multiple efecte terapeutice, utilizandu-se cu succes nu numai in cazul afectiunilor medicale (cel mai frecvent pentru tratamentul naturist al acneeii, in special al cosurilor care apar pe spate, sau pentru tratarea durerilor de spate in cazul persoanelor care nu suporta injectiile paravertebrale) ci şi pentru infrumusetare, ca tratament anti-aging (reintinerire, rejuvenare a pielii).

Cum functioneaza sauna cu ozon?


Ozonul este produs prin intermediul unui generator special, care este conectat la sauna. Procesul tehnologic este de ultima generatie, nu prezinta niciun pericol pentru organismul uman si se calibreaza in functie de fiecare aplicatie terapeutica. Prin disocierea ozonului se emit radiatii cu ultraviolete care actioneaza asupra epidermei si straturilor aflate in profunzimea pielii, unde contribuie la producerea agentilor de protectie, a hormonilor şi a vitaminelor, dar si la distrugerea bacteriilor. Atat caldura care nu se elimina din capsula, cat si umiditatea, cresc temperatura organismului cu aproximativ 2°C (temperatura saunei este intre 36 °C si 40°C) . Acesta transpira, eliminand toxinele acumulate, dar are loc si o intensificare a metabolismului, prin stimularea organelor.

Cine poate folosi sauna cu ozon?


Orice persoana poate folosi sauna cu ozon. Capsula este foarte confortabila, iar pacientul se bucura de ralaxare in timp ce are loc sesiunea de terapie. Ce poate fi mai minunat decat sa te bucuri de un tratament eficient intr-o maniera placuta si relaxanta. Pentru un mai bun efect terapeutic, in timp ce pacientul este in sauna, acesta face si cateva sesiuni de electroterapie in functie de afectiunile pe care le prezinta (in general, dureri musculare, dureri de spate, spondiloze lombare, sechele post-traumatice, afectarea unor nervi la nivelul membrelor).

Ce efecte medicale are sauna cu ozon?


Toate sedintele contin GRATUIT, stimularea absorbtiei ozonului prin piele cu ajutorul unei sedinte cu raza ultraviolete, desfasurata in paralel cu cea de sauna. De retinut este faptul ca efectul terapiei cu ozon in sauna cu abur este cumulativ. Folosirea ocazionala a acestei terapii confera un beneficiu de intretinere, insa pentru persoanele care sufera de boli cronice nu este suficienta. Durata unui tratament este de 12 sedinte, care se pot efectua cu frecventa maxima de 2-3 pe saptamana.
//]]>