Detoxifiere

Terapie

La clinica SKINMED, dr Razvan Vintilescu va ofera un tratament natural pentru refacere si revitalizare. Foloseste terapia cu ozon ca sa iti revii dupa o perioda de efort psihic intens, sa lupti impotriva stresului zilnic si sa iti reglezi metabolismul dupa oboseala acumulata in timp. Sanatatea inseamna o stare de bine general, nu doar analize bune!

Mecanisme de actiune


De aceea, va propun o metoda prin care corpul dumneavoastra isi recapata forta de a se regenera in parametri normali de functionare. Pentru aceasta folosim mecanismele de actiune ale ozonului administrat prin autohemotransfuzie. Se recolteaza 120 ml de sange intr-un recipient steril, vidat, apoi se imbogateste cu ozon medical si se transfera inapoi in circulatie. Efectele sunt multiple.

Etapa 1
In primul rand, concentratia de ozon folosita actioneaza la nivel intracelular si inhiba eliberarea de factori proinflamatori. Acest lucru este extrem de important, deoarece o stare de inflamatie generalizata caracterizeaza majoritatea persoanelor extrem de active si cu un stil de viata lipsit de elementele esentiale pentru o buna functionare a corpului uman: regim alimentar, program de odihna, exercitiu fizic, relaxare psihica dupa efort. Starea inflamatorie pe care dorim sa o reducem isi face simtita prezenta de la nivel celular in organele interne, pana la nivelul muschilor care sustin coloana vertebrala, generand dureri atroce. Modul de viata pe care il au asemenea persoane implica de cele mai multe ori si o postura viciata in timpul zilei. Fie ca vorbim de extrema sedentarismului (timp indelungat petrecut pe scaunul de la birou, sau in masina), ori de cea a hiperactivitatii (timp indelungat petrecut in mers, sau in pozitie ridicata, alergand de la un birou la altul, ora dupa ora, zi dupa zi), sistemul locomotor se va adapta. De multe ori insa, pretul este unul mare: contracturile musculare severe de-a lungul coloanei vertebrale, deformeaza pozitia ei naturala. Daca mai adaugam si factorul greutatii corporale , afectarea coloanei se accentueaza la nivelul discurilor intervertebrale (cel mai adesea in zona cervicala sau lombara). Practic, se creeaza un cerc vicios: inflamatie - contracturi - afectare structurala - mai multe contracturi, inflamatie mai puternica. Din acest cerc nu lipsesc afectiunile generate de factorii de risc cardiovascular.
Etapa 2
In al doilea rand, prin autohemotransfuzia cu ozon, reglam metabolismul dumneavoastra prin intermediul nivelului de antioxidanti. Ozonul in sange activeaza un lant de reactii biochimice care induc un usor stres oxidativ, mecanism similar ca actiune cu principiul vaccinului, iar in final organismul va creste producerea de substante proprii cu caracter antioxidant. De asemenea, pe acelasi principiu se activeaza si sistemul imunitar. Pe langa cele 10 autohemotransfuzii, programul de resetare metabolica si detoxifiere naturala, mai presupune si 10 sedinte de sauna cu ozon. Aceasta este tot o metoda sistemica de administrare a ozonului, doar ca ajunge mai rapid, prin piele, la nivel muscular. Relaxarea musculaturii afectata de pozitiile viciate pe care le adoptam in decursul activitatilor noastre este un pas deosebit de important. Prin deschiderea porilor si stimularea circulatiei periferice se intensifica mecanismul natural de eliminare a toxinelor din organism, la o temperatura cuprinsa intre 36 si 45 de grade Celsius, ceea ce face din sauna cu ozon o metoda accesibila si celor care nu suporta temperaturile inalte din sauna traditionala.

Program


Programul cuprinde, asadar, 10 sedinte de autohemotransfuzii cu ozon si 10 sedinte de sauna cu ozon pentru detoxifiere si relaxare musculara. In fiecare saptamana se va efectua (in zile diferite), cate una din fiecare, timp de 10 saptamani consecutive! Asa ca, va sfatuim sa va ajustati programul obisnuit pentru a nu distorsiona cursul terapiei. Pana la urma, de sanatatea dumneavoastra depinde si programul pe care il veti avea in viitor! Scopul este ca intr-un timp relativ scurt, fara a va afecta activitatea zilnica, sa va crestem posibilitatea de a tolera stresul, sa va redam capacitatea de a va odihni noaptea, sa va limpezim gandurile. Intr-un cuvant, sa va facem sa va simtiti mai "plini" de energie!

//]]>