PRP Cosmetic

Tratament estetic natural

Ozonul este o molecula care se gaseste in mod natural in spatiul inconjurator. Mai mult, cercetari recente au aratat ca este chiar o biomolecula, ea fiind generata in organismul uman de celulele neutrofile, in cadrul unui mecanism de aparare impotriva infectiilor, in prezenta unor anticorpi specifici. Folosirea ozonului in cosmetica medicala si in medicina estetica are la baza tocmai faptul ca existand aceasta afinitate a corpului uman pentru el, nu se produc reactii adverse sau efecte secundare. Practic, sangele pacientului se recolteaza intr-un recipient special, care apoi se centrifugheaza. Rezulta plasma imbogatita plachetar (platelet rich plasma - PRP).

Proces


Plasma poate fi utilizata in doua feluri:

1. sub forma de plasma lichida
1. sub forma de plasma lichida, pentru a fi injectata la nivelul fetei si ridurilor, prin procedeul de mezoterapie, ca sa stimuleze procesele de regenerare tisulara, rezultand o intinerire a tenului (aspect sanatos, fermitate crescuta, stergerea ridurilor fine, inchiderea porilor, refacerea pielii dupa acnee)
2. sub forma semisolida
2. sub forma semisolida. Plasma separata este incalzita intr-un incubator. Concentratul plasmatic bogat in plachete (P.R.P) se transforma intr-un gel (un fel de "acid hialuronic" natural).

In ambele situatii, se efectueaza si infiltratii cu ozon, sau plasma se amesteca direct cu ozon inainte de a fi injectata. Astfel, pe langa efectul de umplere a zonelor cu deficit de volum, concentratul PRP are o proprietate esentiala in plus. Ozonul are ca scop cresterea eliberarii factorilor de crestere din concentratul plasmatic, astfel incat rezultatul procedurii de P.R.P. sa fie mai rapid, mai evident si mai durabil decat intr-o interventie normala de plasmolifting, sau intr-una cu acid hialuronic. Prin acest tratament, se reda volumul, conturul si fermitatea unor zone care au nevoie de putin ajutor in aceasta privinta. Fie ca este vorba de marirea buzelor, de stergerea unor riduri profunde sau superficiale, de umplerea si tratarea unor cicatrici depresive, plasmoliftingul cu ozon este recomandat datorita unui raport calitate/pret excelent si a faptului ca este un tratament natural 100%, fara efecte adverse!

Plan de tratament


Folosind acest principiu, va propun un plan de tratament complex in lupta cu timpul si cu semnele sale. Totul se bazeaza pe efectele naturale ale ozonului asupra organismului uman, fara efecte adverse sau secundare, fara alergii.

Tratamentul de rejuvenare se bazeaza pe actiunea ozonului la nivel celular, acolo unde regleaza sistemul antioxidant din organism si moduleaza sistemul imunitar. Prin efectul sau de crestere a eliberarii de oxigen din hematii, imbunatateste vascularizatia tesuturilor, iar in combinatie cu cresterea metabolismului, duce la reducerea celulitei, daca aceasta deja s-a produs. Tonifierea musculaturii, precum si o piele stralucitoare si catifelata sunt, de asemenea, consecinte ale ozonoterapiei in domeniul estetic. Efectul celular al ozonului se produce, cel mai bine, prin adminsitrarea sa sub forma de Autohemoterapie majora, in sesiuni de 12 sedinte intinse pe o perioada de la 5 la 8 saptamani, in functie de raspunsul terapeutic al fiecarui pacient.
Infrumusetarea la nivelul fetei presupune, in primul rand, lupta cu ridurile. Aceasta se realizeaza prin procedeul de plasmolifting imbunatatit cu ozon. Detoxifierea organismului, precum si atingerea unei siluete suple, se realizeaza cu ajutorul saunei cu ozon. Printr-un program special, de 12 sedinte a cate 45 de minute, care face un amestec special de oxigen, ozon, caldura si umiditate, combinat cu radiatii ultraviolete pentru disocierea rapida a ozonului la nivel tegumentar, metabolismul pacientului este adus la cote optime pentru o sanatate de invidiat.
Schemele de tratament descrise mai sus, pentru infrumusetare si rejuvenare, pot fi achizitionate separat, dupa o consultatie cu medicul specializat in ozonoterapie, sau pot fi combinate intr-un pachet terapeutic personalizat , in care pacientul are parte si de o reducere financiara din costul total.
//]]>