Dr Razvan Vintilescu

Prezentare

De 400 de ani, medicina are in centrul ei tratarea bolilor. Am absolvit Facultatea de Medicina Generala, UMF Carol Davila in 2006 si, inca din timpul studiilor, am avut convingerea ca in centrul activitatii medicale se afla pacientul, nu o afectiune sau alta. Ne confruntam cu oameni bolnavi, care vin in fata noastra intr-o zi proasta pentru ei. Atentia deosebita, explicatiile date, consultul clinic facut amanuntit si raspunsul dat intrebarilor pacientului sunt valori de prim rang pentru mine.

O buna bucata de vreme am fost managerul unei clinici medicale cu peste 50 de angajati, al unui laborator de analize medicale si al unei banci de celule stem. La Ixia Medica l-am cunoscut pe doctorul Ali Al Assadi, care mi-a deschis apetitul pentru terapia cu ozon. Cazuistica vazuta la dansul in cabinet, precum si bazele teoretice insusite la cursurile de perfectionare postuniversitara, absolvite in mai 2015, mi-au readus aminte de placerea de a practica medicina. E adevarat, terapia cu ozon este o ramura de medicina complementara, un tratament natural 100%, dar in final o terapie care da rezultate si care creste calitatea vietii pacientilor!

La cursurile de ozonoterapie i-am avut ca profesori pe unii dintre cei mai buni practicieni ai acestei metode medicale: Stefan Tiron, Vincenzo Simonetti, Lamberto Re sau Renate Viebahn Hansler.
Renuntarea la statutul de angajat si inceperea drumului in antreprenoriat s-a produs din 2016. In prezent, cabinetul de ozonoterapie functioneaza in cadrul clinicii Skinmed, unde se practica toate formele de terapie cu ozon.

Cu pasiune si responsabilitate, impreuna cu colegii mei, abordam o cazuistica complexa, folosim metode naturale de tratament bazate pe protocoale validate in zeci de ani de catre societatile stiintifice de ozonoterapie de nivel european si mondial.