Dr Razvan Vintilescu

Prezentare

Doctorul Razvan Vintilescu a absolvit Facultatea de Medicina Generala, UMF Carol Davila in 2006 si, inca din timpul studiilor, a avut convingerea ca in centrul activitatii medicale se afla pacientul, nu o afectiune sau alta. “Ne confruntam cu oameni bolnavi, care vin in fata noastra intr-o zi proasta pentru ei. Atentia deosebita, explicatiile date, consultul clinic facut amanuntit si raspunsul dat intrebarilor pacientului sunt valori de prim rang pentru mine”, spune dr Vintilescu.
Doctorul Vintilescu este medic specialist in medicina de familie, o specialitate medicala care ii permite sa evalueze pacientul integral, cu totalitatea semnelor si simptomelor prezentate. In 2015 a absolvit cursul postuniversitar de perfectionare in oxigen-ozonoterapie, acreditat de Colegiul Medicilor din Romania. Vreme de cativa ani a fost managerul unei clinici medicale cu peste 50 de angajati, al unui laborator de analize medicale si al unei banci de celule stem. La cursurile de ozonoterapie i-a avut ca profesori pe unii dintre cei mai buni practicieni ai acestei metode medicale: Stefan Tiron, Vincenzo Simonetti, Lamberto Re sau Renate Viebahn Hansler.
Renuntarea la statutul de angajat si inceperea drumului in antreprenoriat s-a produs din 2016. In prezent, cabinetul de ozonoterapie functioneaza in cadrul clinicii Skinmed, unde se practica toate formele de terapie cu ozon. “Cu pasiune si responsabilitate, impreuna cu colegii mei, abordam o cazuistica complexa, folosim metode naturale de tratament bazate pe protocoale validate in zeci de ani de catre societatile stiintifice de ozonoterapie de nivel european si Mondial”, spune dr Vintilescu.

Experiență

Peste 16.500 de tratamente cu ozon Peste 200 de tratamente efectuate in fiecare luna Peste 20 de patologii inflamatorii si infectioase tratate Peste 50% din pacientii din 2020-2022 tratati pentru Long Covid

Acreditări

Razvan Vintilescu este medic specialist in medicina de familie, fiind abilitat si capabil sa abordeze o gama completa de boli, de la cele ale sistemului circulator, la cele ale sistemului nervos, de la contracturi musculare si dureri de spate cauzate de discopatii lombo-sacrate, pana la infiltratii intra-articulare cu acid hialuronic si PRP pentru gonartroze sau periartrite scapula-humerale. Dr. Vintilescu este absolvent al cursului postuniversitar de perfectionare in oxigen-ozonoterapie din anul 2015.

Siguranță

Pentru efectuarea terapiei cu ozon, folosim doar tehnologii de top, acreditate la nivelul Uniunii Europene. Astfel, folosim recipiente de sticla, nu de plastic, pentru Autohemoterapia Majora, iar aproape toate consumabilele folosite sunt de provenienta germana. Dr Razvan Vintilescu are o experienta de peste 7 ani in domeniu si peste 8.000 de tratamente efectuate, fiind unul dintre cei mai solicitati medici din clinica Skinmed. Pe langa pacientii din Bucuresti, a tratat cu success persoane din SUA, Franta, Anglia, Italia sau Germania, care au ales sa apeleze la clinica noastra pentru terapia cu ozon.

//]]>