Dr Gabriel Gurguta

Prezentare

Absolvent al UMF Carol Davila, Facultatea de Medicina - specializarea Fiziokinetoterapie (2006) si al Facultatii de Medicina Generala (2009), dupa cativa ani de cercetare farmacologica, mi-am continuat studiile in specializarea Boli Infectioase cadrul Institutului National de Boli Infectioase Prof. Matei Bals unde am castigat o bogata experienta in patologiile hepatice ( hepatite virale acute si hepatite cornice cu virus B, C si D si complicatiile lor), digestive infectioase, in bolile eruptive, precum si in totalitatea patologiilor virale.

Din 2016 sunt doctorand in cadrul catedrei de Dermatologie a UMF Carol Davila ,avand ca obiect de cercetare tratamentul cu plasma autologa (PRP) al ulcerului de gamba.

Dupa ce am absolvit cursul postuniversitar de perfectionare in ozonoterapie (acreditat de Colegiul Medicilor din Romania), am inceput sa aplic aceasta terapie 100% naturala si fara efecte adverse. Consultatiile si tratamentele sunt efectuate in cadrul clinicii Skinmed. Pentru programari puteti suna la telefon 0786356361. Daca aveti intrebari in legatura cu terapia cu ozon, mi le puteti trimite pe email la adresa g.gurguta@gmail.com.

//]]>