Cosmetica

Leacul multor afectiuni se afla chiar in sangele nostru! Este vorba de celulele numite “trombocite”, care pot repara in mod natura diversele trauma suferite de organe sau tesuturi.
Cu toate ca cei mai multi oameni le cunosc doar pentru rolul lor de a forma cheaguri de sange (trombi) si de a opri astfel sangerarile, trombocitele sunt inzestrate cu foarte multe calitati. Printre acestea, ele contin factori de crestere, care declanseaza procesul de reparare tisulara, in functie de tipul tesutului afectat: piele, muschi, nerv, endoteliu vascular, etc.

Terapia Vampir presupune recoltarea uneia sau mai multor eprubete de sange si centrifugarea lor ulterioara. Un gel special va separa plasma si trombocitele de restul elementelor sangvine.
Rezultatul se numeste P.R.P. (platelet rich plasma), sau in traducere: plasma bogata in trombocite. Acest preparat 100% natural si 100% compatibil cu pacientul va fi apoi injectat in functie de scopul dorit. Cel mai frecvent, se injecteaza prin tehnici de mezoterapie pe fata, in zona cearcanelor, dar rezultate la fel de bune se obtin si pe scalp. Terapia Vampir se bazeaza pe un principiu simplu: ajuta corpul sa se repare, prin injectarea unui concentrat de factori de crestere la locul leziunii.